Produkter for utstyr av maskinen (38)

Skrivebordsinjektorer - For små produksjoner.

Skrivebordsinjektorer - For små produksjoner.

•Ideelle maskiner for dosering og injeksjon av forskjellige typer myke deiger som til magdalener, croissanter, plommekake, cannelloni, osv. •Injiserer sjokolade, kremer, syltetøy, dulce de leche og andre fyllinger. •Modellen med lobehode gjør det mulig å dosere deiger med biter av sjokolade, nøtter, frukt, osv.
Plastikk for næringsmiddelindustrien - Selskap spesialisert på bearbeiding av FDA-plast

Plastikk for næringsmiddelindustrien - Selskap spesialisert på bearbeiding av FDA-plast

Hos Induplast jobber vi med plast for næringsmiddelindustrien som er godkjent av FDA-regelverket for kontakt med matprodukter, og vi har ingeniørplast med tilsetningsstoffer for metaldeteksjon som forhindrer kontaminering og garanterer sporbarhet og overholdelse av migrasjonsgrenser. Vi bruker også høyytelsesmaskiner som gjør det mulig for oss å produsere plastformer for mat og næringsmiddelmaskiner, noe som garanterer best mulig kvalitet.
GODTERI OG SJOKOLADE DOSER - MAB - Dispenser for små doser, egnet for produksjon av sjokolade.

GODTERI OG SJOKOLADE DOSER - MAB - Dispenser for små doser, egnet for produksjon av sjokolade.

•Kan dosere: konfekt, likørkonfekt og pralinkonfekt. •Sjokoladen kan inneholde faste partikler på opptil 3 mm tykkelse. •Modellen er laget i henhold til produksjonsbehov og tilpasset kundens former. •Doseringområdet, både tanken og doseringsmunnstykker, er oppvarmet for å lette varm dosering av sjokoladen ved en regulerbar temperatur, noe som sikrer optimale forhold for produktet. •Volumetrisk dosering. •Båndtransportøren har et vibrasjonssystem ved utgangen av produktet for å fjerne bobler som kan ha oppstått under doseringen. •Avtakbart hode for enkel rengjøring og mulighet for å bytte ut. •Det kan legges til en brettlader i starten av båndet eller en topping-enhet etter doseringen.
HORIZONTAL INJEKTOR FOR FYLLING AV SJOKOLADE I BOLLYCAO - Injiserer sjokolade og/eller syltetøy i avlange boller.

HORIZONTAL INJEKTOR FOR FYLLING AV SJOKOLADE I BOLLYCAO - Injiserer sjokolade og/eller syltetøy i avlange boller.

PRODUKT •Fyllet injiseres varmt. MASKINENS EGENSKAPER: •Maskin for å fylle sjokolade og/eller syltetøy i avlange boller. •Injeksjonshodet har 8 dyser. Nålene er plassert horisontalt, stikker inn i bollene, og mens de trekkes tilbake injiseres produktet, noe som gir en jevn injeksjon gjennom hele bollen. •Mengden og hastigheten på injeksjonen kan konfigureres via skjermen, noe som gir en mer presis justering. •Beholderen er oppvarmet for å holde produktet varmt og lette injeksjonen. •Transportøren har guider som gjør det lettere å plassere bollene manuelt for større komfort for operatørene. •På slutten av båndet er det en utstøter som gjør det mye enklere å fjerne produktet. FORDELER •Hurtighet og økt produksjon. •Enhetlighet i mengden injisert dose og i fordelingen av fyllet. •Enkel rengjøring.
DONUT DISPENSER - DA+ - For dosering av donutdeig i silikonformer.

DONUT DISPENSER - DA+ - For dosering av donutdeig i silikonformer.

EGENSKAPER TIL MASKINEN • Produktets egenskap, donut med hull i midten, krever en dosering fordelt i formen. • Hver dyse har en dusjformet adapter, slik at dosen fordeles i formen. • Doseringdysene tilpasses målene på formen. • Det doseres seks donuts i hver brett. • Glatt transportbånd der silikonbrettene plasseres manuelt. Noen guider plasserer brettet i riktig posisjon. • Båndet må holdes rent under produksjonen, derfor er det inkludert en skraper i enden for å fjerne eventuelle rester av deig. FORDELER • Raskhet og økning av produksjonen, opptil seks ganger mer. • Enhetlighet i doseringen. • Avtakbart hode for å rengjøre og desinfisere grundig. Vi unngår også flekker på brettene og behovet for senere rengjøring. • Operatøren plasserer brettene i starten av båndet og henter dem fulle på slutten.
TO-FARGET DEIGDISPENSER - MAS+ - Maskin for å lage muffins i to farger og smaker.

TO-FARGET DEIGDISPENSER - MAS+ - Maskin for å lage muffins i to farger og smaker.

•Doseringmaskin for å lage muffins, cupcakes og andre matprodukter med to farger av deig. •Maskin laget for dosering av to forskjellige deiger i en og samme kapsel eller form. •Beholderen er delt inn i to deler for å plassere hver blanding i en av dem. •Utslippsdosen har desentrerte dyser for å kunne justere punktet for avsetting av deigen. •Det er mulig å endre doseringsparametrene for hvert produkt uavhengig via berøringsskjermen. •Omtrentlig produksjon på 170-230 brett/timen.
SEMI-AUTOMATISK DEIGDOSER FOR MAGDALENAS - DS - For små og mellomstore produksjoner, 50-200 kg/dag.

SEMI-AUTOMATISK DEIGDOSER FOR MAGDALENAS - DS - For små og mellomstore produksjoner, 50-200 kg/dag.

•Dosering av flytende og semi-flytende blandinger. •Erstatte sprøyteposen med stor fordel: det er raskere, mer komfortabelt, mer presist, skader ikke deigen, maskinen drypper ikke, og brettene blir ikke skitne. •Nøyaktig volumetrisk dosering som enkelt kan justeres. •Forvandler en langsom prosess til en semi-automatisk prosess. •Ved bare å trykke foten på det elektriske pedalet, fyller vi en rad med muffins i brettet. •Fremdriften av brettet er manuell. •Renses på ett minutt og tar opp minimal plass. TIL Å LAGE: muffins, kaker, sobaos, kaker, mantecadas, cocas, panqués, majones, marmorkake, yoghurt, vaniljesaus, mousse, sauser, smoothies, kremer, produkter uten faste partikler.
DEIGFORMING OG DOSERINGSMASKIN FOR TEPASTE OG KJeks - Deigdispenser for tørre, krøllete kjeks, pastaer osv.

DEIGFORMING OG DOSERINGSMASKIN FOR TEPASTE OG KJeks - Deigdispenser for tørre, krøllete kjeks, pastaer osv.

MED DENNE MASKINEN KAN DU LAGE: Te-kaker, småkaker, marengs, plommekake, hjemmelagde småkaker, perrunillas, mantecados, polvorones, alfajores, kremkaker, cookies, muffins, kakeplater, makroner, cupcakes, mandel-kaker, katte-tunger, osv. •Uniform produksjon og raskt, uten å straffe deigen eller endre dens naturlige egenskaper. •For middels og store produksjoner, avhengig av produkt og modell. 50-200 kg/t. •Enkel og rask bytte av forskjellige tilbehør for å jobbe med flere produkter. •Intelligent produksjonsstyring via HMI-panel, oppskriftprogrammering. TRÅD-SKJÆRING OG FORMES MED STOR VARIETET AV FORMER OG STØRRELSER: For tette eller harde deiger. ROTERENDE OG FASTE DYSE: For semi-tette deiger. PUMPEHODE: For semi-tette eller flytende deiger.
PRODUKSJONSLINJE FOR Å LAGE FLAN - Karamellflan i plastbeholder med termisk forsegling.

PRODUKSJONSLINJE FOR Å LAGE FLAN - Karamellflan i plastbeholder med termisk forsegling.

KARAKTERISTIKKENE TIL MASKINENE: •Produksjonslinje bestående av seks stasjoner: oBrettlader. oBeholderdispenser. oKarameldoserer. oKjøletunnel. oFlan-doserer. oTermosveiseenhet. •I starten av linjen plasserer vi brettene manuelt i laderen. •I neste modul plasserer dispenseren automatisk flan-beholderne i de forskjellige posisjonene på brettet. •Den neste enheten er en doserer som doserer karamell ved en temperatur på 170°C. •Brettene passerer gjennom en tunnel utstyrt med flere vifter for å kjøle ned karamellen. •Deretter doserer vi flanen. •Til slutt termosveiser vi beholderne. FORDELER: •Automatisert produksjon for store volumer. •Seks produksjoner fullføres på et begrenset område. •Sikkerhet i arbeidsprosessen.
KJEKSFORMER OG TØRKEDE KJEKSER - for å lage produkter av hard deig ved trådskjæring.

KJEKSFORMER OG TØRKEDE KJEKSER - for å lage produkter av hard deig ved trådskjæring.

MED DENNE MASKINEN KAN DU LAGE: Småkaker med smør, mandeldeig, kringlekaker, hjemmelagde småkaker, polvorones, perrunillas, mantecados, osv. -En jevn og rask produksjon, uten å straffe deigen eller endre dens naturlige egenskaper. -For mellomstore og store produksjoner, avhengig av produktet og modellen. -Enkel og rask bytte av former. -Intelligent produksjonsstyring via HMI-panelet, programmering av oppskrifter. KUTTING AV FILÉER OG FORMING MED ET STORT UTVALG AV FORMER OG DIMENSJONER: For tette eller harde deiger.
TOMATSÅSE DISPENSER OG OREGANO STRØER - MA

TOMATSÅSE DISPENSER OG OREGANO STRØER - MA

Maskinen doserer tomat jevnt over hele overflaten av pizzaen. - PRODUKT •Rektangulære pizzaer. •Maskinen doserer tomat jevnt over hele overflaten av pizzaen. •Deretter strøs oregano over tomaten. MASKINENS EGENSKAPER •Dosering med spesialtilpassede dyser for å legge dosen av tomat. •For å fordele tomaten er det plassert noen ruller som sprer sausen over hele deigen. •Transportøren er designet for å dosere tre pizzaer samtidig og øke produksjonen. •Deretter plasseres en topping-enhet for å spre oregano med et rullesystem slik at det fordeles jevnt over hele overflaten. FORDELER •Forbedringer i dosering og optimalisering av produksjonen. •Større hastighet og jevnhet i produktet. •Bedre ergonomi for operatøren.
SEMI-AUTOMATISK INJEKTOR FOR KAKERFYLLE - IS - For små og mellomstore produksjoner, 50-200 kg/dag.

SEMI-AUTOMATISK INJEKTOR FOR KAKERFYLLE - IS - For små og mellomstore produksjoner, 50-200 kg/dag.

• INJEKSJONSMASKIN FOR FYLLING av krem, sjokolade, syltetøy, dulce de leche, osv. i muffins, croissanter og andre bakervarer på samme stekebrett, noe som unngår unødvendig håndtering av produktet. • Nøyaktig og lett justerbar volumetrisk dosering. • Erstatte med stor fordel manuelle fyllingsprosesser: den er raskere, mer komfortabel, mer presis, skader ikke deigen, maskinen drypper ikke og brettene blir ikke skitne. • Forvandler en langsom prosess til en semi-automatisk prosess. • Med bare å trykke foten på det elektriske pedalet, fyller vi en rad med muffins på brettet. • Fremdriften av brettet er manuell. • Renses på ett minutt og tar opp minimal plass.
PRODUKSJONSLINJE FOR MUFFINS, CUPCAKES OG LIGNENDE PRODUKTER - For å produsere produktet ditt med minimal håndtering

PRODUKSJONSLINJE FOR MUFFINS, CUPCAKES OG LIGNENDE PRODUKTER - For å produsere produktet ditt med minimal håndtering

•Automatiske og modulære arbeidsstasjoner for produksjon av muffins, cupcakes og andre bakervarer. •De modulære linjene består av en serie maskiner som er klare til å oppfylle kravene deres på en fleksibel måte. Mono-produksjon eller multi-produksjon, av middels eller industriell størrelse, avhenger av deres behov. •Ved å studere produktet deres og ønsket produksjon kan vi lage en arbeidsstasjon som passer til deres behov. Konfigurasjonene er svært allsidige, noe som gjør det mulig å utvide produksjonslinjen for å øke produksjonen eller diversifisere produktet. •MODULER: Brettlader + Kapsler + Muffinsdosering/Cupcake-dosering/Dosering av deiger + Topping-dosering + Injeksjon av allerede bakt produkt. •De tekniske spesifikasjonene varierer avhengig av modulene og den endelige konfigurasjonen av linjen, vennligst kontakt for et tilpasset tilbud for å få detaljer om ønsket linje.
RISENGRYNSGRØT OG KREM DISPENSER I FORMER - MAS+

RISENGRYNSGRØT OG KREM DISPENSER I FORMER - MAS+

Doseringmaskin tilpasset for å lage natillas og risengrynsgrøt. - PRODUKT Å DOSERE • Risengrynsgrøt varm ved 70-80 ºC (væske med faste stoffer). • Natillas ved 70-80 ºC. • Ingen av de to produktene kan dryppe etter dosering for å unngå å skitne til kanten av emballasjen. • Former med forskjellige diametre plassert på et brett. MASKINENS EGENSKAPER • Doseringmaskin med transportør for brett med 4 utganger. • Mulighet for å deaktivere hver av utgangene etter behov. • Mulighet for å endre avstanden mellom sentrene for å tilpasse til formen. • Dyse med anti-dryppsystem. • Operatøren plasserer brettet med former i starten av transportøren og henter det fullt på slutten. • Større hastighet og ensartethet i produksjonen. • Enkel produktbytte. • Avtakbart hode som muliggjør full rengjøring og desinfisering. FORDELER • Forbedringer i doseringen og optimalisering av produksjonen. • Større hastighet og ensartethet i produktet. • Enkel produktbytte. • Bedre ergonomi for operatøren.
PRODUKSJONSLINJE FOR Å LAGE MANDELSMULER - Avlang luftig deigsmul med mandelstrimler

PRODUKSJONSLINJE FOR Å LAGE MANDELSMULER - Avlang luftig deigsmul med mandelstrimler

{"oDosificadora-Formadora de pastas y galletas GTF.":"oDosering- og formingsmaskin for deig og småkaker GTF.","CARACTERÍSTICAS DE LAS MÁQUINAS:":"MASKINENS EGENSKAPER:","•La masa no se desgasifica.":"•Deigen mister ikke gass.","•Línea de producción compuesta por dos estaciones:":"•Produksjonslinje bestående av to stasjoner:","oUnidad de topping de cinta.":"oTopping-enhet med bånd.","•El operario coloca la bandeja con moldes al inicio del transportador y la recoge llena al final.":"•Operatøren plasserer brettet med former i starten av transportøren og henter det fullt ut på slutten.","PRODUCTO":"Produkt","Depositada en bandejas de 450x900mm con 7 piezas por bandeja.":"Plassert på brett som måler 450x900 mm med 7 stykker per brett.","•Se pueden cambiar los moldes para hacer productos con diferente número de boquillas fijas o giratorias; lisas o rizadas.":"•Formene kan byttes ut for å lage produkter med ulikt antall faste eller roterende dyser; glatte eller krusete.","•Cabezal extraíble que permite una limpieza y desinfección completa.":"•Fjernbart hode som muliggjør full rengjøring og desinfisering.","•El exceso de almendra que no se ha pegado en la galleta se recupera.":"•Overskuddet av mandler som ikke har festet seg til småkaken, blir samlet opp.","•Posteriormente la coloca en el carro de horneado.":"•Deretter plasserer han det i bakevognen.","La galleta se expande en el horno.":"Småkaken utvider seg i ovnen.","VENTAJAS":"FORDELER","•Mayor ergonomía para el operario.":"•Bedre ergonomi for operatøren.","Galleta alargada de masa esponjosa rebozada con tiras de almendra en la superficie.":"Avlang småkake laget av luftig deig, dekket med mandelbiter på overflaten.","•Mejoras en la dosificación, piezas uniformes, fabricación más rápida.":"•Forbedringer i doseringen, ensartede stykker, raskere produksjon.","•Opción de fabricar otro tipo de productos en masa semi-líquida o dura.":"•Mulighet for å produsere andre typer produkter i semi-flytende eller hard deig."}
DISPENSER FESTET TIL ET SKJÆREBORD

DISPENSER FESTET TIL ET SKJÆREBORD

•Maskin tilpasset for montering på transportbåndet til en allerede fungerende linje. •Doseringhodet henger i overheng, og på grunn av fraværet av eget transportbånd reduseres chassistrukturen. •På denne måten kan vi flytte maskinen, som har hjul, direkte til produksjonslinjen, slik at doseringhodet plasseres over transportbåndet. •Dette gir fordeler ikke bare når det gjelder funksjonalitet og rengjøring, men også modulær design, ettersom maskinen kan integreres eller fjernes fra produksjonslinjen når det er nødvendig, og trenger ikke å være fast.
Form- eller kapselfyllings- og dispenseringsmaskin

Form- eller kapselfyllings- og dispenseringsmaskin

Kapsel- og formdispensermaskin for senere produktdeponering - • Gir presis posisjonering og sentrering av formen for doseringsoperasjoner. • Enkel lasting av laderen uten å avbryte produksjonen. • Den samme kapselmaskinen kan brukes til flere typer papir/former med enkel og rask bytte av laderen. • Hvis kunden har, eller installerer en automatisk doseringslinje, kan vi designe maskinen rundt transportsystemet klar for tilkobling. • For når du ønsker å kvitte deg med håndteringen av brettene og plasseringen av papiret. • Den innebygde datamaskinen i maskinen overvåker alle bevegelser og funksjoner som: o Fremdrift av bokser. o Oppdagelse av brett ved plassering av papir. o Uavhengig trekkfunksjon. o Regulering av parametere: – Type suging. – Type papirbeholder. – Sentralisering av brettene. – Regulering av hastighet. • For å oppnå et høyere nivå av automatisering kan en brettlader-modul inkluderes.
Matplast - Selskap spesialisert på FDA-bearbeiding av plast

Matplast - Selskap spesialisert på FDA-bearbeiding av plast

Hos Induplast jobber vi med plast til matvarer som er godkjent av FDA-regelverket for kontakt med matprodukter. Vi tilbyr tekniske plasttyper med tilsetningsstoffer for metaldeteksjon som forhindrer forurensning og sikrer sporbarhet samt overholdelse av migrasjonsgrenser. I tillegg bruker vi høyytelsesmaskiner som muliggjør produksjon av plastformer til matvarer og til matvaremaskiner, med de beste kvalitetsgarantiene.
PASTA OG KJeksFORMINGSMASKIN - TF - For å produsere tørr pasta fra tett deig ved kutting.

PASTA OG KJeksFORMINGSMASKIN - TF - For å produsere tørr pasta fra tett deig ved kutting.

MED DENNE MASKINEN KAN DU LAGE: Småkaker med smør, mandeldeiger, krummede småkaker, hjemmelagde småkaker, polvorones, perrunillas, mantecados, osv. •Uniform produksjon og raskt, uten å straffe deigen eller endre dens naturlige egenskaper. •For middels og store produksjoner, avhengig av produkt og modell. •Enkel og rask bytte av former. •Intelligent produksjonsstyring via HMI-panel, oppskriftprogrammering. KUTT MED TRÅD OG FORMER MED STOR VARIETET AV FORMER OG STØRRELSER: For tette eller harde deiger.
ARKKAKE DOSER - Produserer kontinuerlig arkake. Den er koblet til en produksjonslinje.

ARKKAKE DOSER - Produserer kontinuerlig arkake. Den er koblet til en produksjonslinje.

•Dosering kontinuerlig etter hvert som båndet beveger seg. •Manuell regulering av høyden på doseringshodet, som automatisk senkes for hver dose. •Båndhastigheter kan justeres via skjermen. •Kontrollen av doseringen styres gjennom et servomotorsystem som gir maskinen høyere hastighet, jevnhet og presisjon for å arbeide med et bredt spekter av tettheter. •Takket være servomotoren kan brukeren elektronisk kontrollere mengden doser samt hastigheter for lasting og/eller lossing. •Bevegelse uten drypp ved å suge opp produktet. •Alt dette med stor presisjon og med muligheten til å forhåndsinnspille disse parameterne i mer enn 100 oppskrifter.
DEIGDISPENSER FOR KAKER OG DESSERTER - Doserer automatisk myke eller semi-myke deiger raskt og enkelt.

DEIGDISPENSER FOR KAKER OG DESSERTER - Doserer automatisk myke eller semi-myke deiger raskt og enkelt.

LA MEZCLA PUEDE LLEVAR PARTÍCULAS SÓLIDAS INCORPORADAS como pepitas de chocolate, frutos secos, fruta confitada, etc. •Para medianas y grandes producciones según el grado de automatización del obrador. •La dosificación volumétrica del producto es exacta y garantiza la misma dosis en todas las boquillas. •El control de la dosificación se gestiona a través de un sistema de motor servo. •A través de la pantalla táctil el usuario puede controlar la cantidad de dosis así como las velocidades tanto de carga como de descarga de producto. •Se pueden configurar a medida diferentes elementos de la dosificadora: número de boquillas, ancho de bandeja, depósito calefactado, cinta transportadora, para adaptarse a las características del producto a dosificar. PARA HACER magdalenas, muffins, tortas, mantecadas, bizcochos, ponquesitos, queques, brownies, plum-cake, sobaos, panqué, bizcocho mármol, cremas, yogur, tartas, salsas, sopa, flanes, brandadas, mousse, pasta de croquetas...SU PRODUCTO.
PASTETFYLLINGSINJEKTOR - IA - Injeksjonsmaskin for viskøse væsker med høyt sukkerinnhold.

PASTETFYLLINGSINJEKTOR - IA - Injeksjonsmaskin for viskøse væsker med høyt sukkerinnhold.

• INJEKSJONSMASKIN FOR FYLLING av krem, sjokolade, syltetøy, dulce de leche, osv. i muffins, croissanter og andre bakervarer på samme stekebrett, noe som unngår unødvendig håndtering av produktet. • For middels og store produksjoner avhengig av graden av automatisering i bakeriet. 170-230 brett/t, ca. • Fullt automatisk: fremdrift av brettene, posisjonering for fylling og utgang av dem. • Den volumetriske doseringen av produktet er nøyaktig og garanterer samme dose i alle injeksjonsnåler. • Doseringens kontroll muliggjør en svært nøyaktig regulering av vekten og gjør det enkelt å jobbe med et bredt utvalg av fyllinger. • Ulike konfigurasjonselementer av maskinen kan endres basert på kundens behov: antall injeksjonsmunnstykker og avstand mellom dem, spesielle injeksjonsnåler, bredde på spesielle brett, osv.
DEIGDISTRIBUTØR - DA - For å lage muffins, kaker, flan, ferdigretter, desserter osv.

DEIGDISTRIBUTØR - DA - For å lage muffins, kaker, flan, ferdigretter, desserter osv.

•Dispenser for produksjon med flytende, myk eller halvmyk deig. •For mellomstore og store produksjoner, 170-230 brett/time, ca. •Helt automatisk: fremdrift av brettene, posisjonering for fylling og utgang av dem. •Den volumetriske doseringen av produktet er nøyaktig og garanterer samme dose i alle doseringsmunnstykker. •Ulike elementer av doseringssystemet kan tilpasses: antall munnstykker, bredde på brett, oppvarmet tank, transportbånd, osv., for å tilpasse seg egenskapene til produktet som skal doseres. FOR Å LAGE: muffins, kaker, sobaos, kaker, mantecadas, cocas, panqués, majones, marmorkake, yoghurt, vaniljesaus, mousse, sauser, milkshakes, kremer, produkter uten faste partikler.
LINJE FOR PRODUKSJON AV MUFFINS, MACARONS, MAGDALENAS OG FIANCÉ

LINJE FOR PRODUKSJON AV MUFFINS, MACARONS, MAGDALENAS OG FIANCÉ

Arbeidsstasjon for multiprodukt: muffins, makroner, financier - PRODUKT: •Mangfold og kompleksitet av produktene: –Livet element: Variabelt volum og form. –Delikat og skjør: Lett å skade under håndtering. Dyppet i geléer, sjokolade, osv. –Ustabil: Lite vekt, flytter seg lett. MASKINENS EGENSKAPER: •Allsidig produksjonslinje som kan operere med forskjellige typer brett og papir. •En robotarm med Omron-teknologi gjør oss i stand til å øke allsidigheten og effektiviteten i systemet, ettersom den samme roboten kan jobbe med forskjellige formater av brett. •En dispenser for muffins- og financier-kapsler som plasserer kapslene på brettet. •En muffinsdosering med syv dyser, med regulering av volumetrisk dose. •To utskiftbare frødosere. FORDRINGER •Enhetlighet i produktet. •Automatiseringen av systemet gjør at vi kan oppnå en produksjon på omtrent 8.400 makroner/time eller mer enn 8.000 enheter/time i muffins, cupcakes eller financier.
DOSERINGSMASKIN FOR MEIERIPRODUKTER, DESSERTER OG FORKOKTE RETTER - Den utmerker seg i hastighet, nøyaktighet og brukervennlighet.

DOSERINGSMASKIN FOR MEIERIPRODUKTER, DESSERTER OG FORKOKTE RETTER - Den utmerker seg i hastighet, nøyaktighet og brukervennlighet.

REN DOSERING OG INJEKSJON AV MATMASSE MED FORSKJELLIGE TETTHETER OG EGENSKAPER: viskøs, flytende, myk, kremet, tett, sukkerholdig, osv. BLANDINGEN KAN HA FASTE PARTIKLER INKORPORERT. For små og mellomstore produksjoner, selv om de også kan integreres i en arbeidslinje eller transportbånd for å oppnå en høyere grad av automatisering. IDEELT FOR DISPENSERING AV PRODUKTER SOM: muffins, plommekaker, tartletter, puddinger, syltetøy, sauser, fruktfyll, delikate fyllinger som mousse, salatdressinger, supper, russisk salat, kremer med korn, meieriprodukter, osv. ET BREDT UTVALG AV TILBEHØR OG DOSERINGSAUSGANGER gir allsidighet når man arbeider med forskjellige produkter effektivt: formtransportør, slange og håndpistol, overføringspumpe, roterende kuttepistol, injektor dyser, heis, osv., elementer som vil gjøre arbeidet ditt mer presist.
Sprøytestasjon

Sprøytestasjon

•Modulær pneumatisk sprøytestasjon bestående av en eller flere sprøytere som vi kan integrere i forskjellige deler av produksjonslinjen avhengig av formålet. •For eksempel: oSprøyting av olje på tomme brett før dosering for å oppnå lettere avforming. oSprøyting av gelatin på croissanter, etter injeksjon og før dosering av topping. oSprøyting av alkohol på muffins før emballasje for bedre konservering. oSprøyting av sirup eller aromaer.
ARBEIDSLINJE FYLT CROISSANTS - Sjokoladefyll og dekorert med sjokoladeflak

ARBEIDSLINJE FYLT CROISSANTS - Sjokoladefyll og dekorert med sjokoladeflak

•Sjokoladen injiseres varm og må være jevnt fordelt over hele croissanten. KJENNETEGN VED MASKINENE: •Produksjonslinje bestående av tre stasjoner: oInjeksjonsmaskin med tre rader av dyser for å injisere 27 croissanter samtidig, og med tre nåler per dyse for at produktet skal bli jevnt fordelt. oGelatineringstasjon som impregnerer croissantene med gelatin. oTopping-enhet med bånd slik at sjokoladeflak faller på produktet og fester seg til laget av gelatin. •Mengden og hastigheten på injeksjonen kan konfigureres via skjermen, noe som gir en mer presis justering. •Mellom injeksjonsbåndet og gelatinbåndet, som består av snorer, er det et overføringsbånd slik at croissantene faller riktig i posisjon uten å snu seg, og blir stablet for gelatindusjen. FORDELER •Automatisert produksjon for store volumer. •Tre produksjoner fullføres på et begrenset område. Omtrentlig produksjon: 18.000 croissanter/time
Muffin Fyllestasjon med To Smaker

Muffin Fyllestasjon med To Smaker

Boller fylt med sjokolade og syltetøy med sjokoladebelegg og topping - •Fyllingene injiseres varme. EGENSKAPER VED MASKINENE: •Produksjonslinje bestående av fire stasjoner: oTo automatiske injektorer. oEn automatisk doseringsmaskin for sjokoladebelegget. oEn enhet for å spre toppingen over belegget. •En enkelt beholder holder injektorene og doseringsmaskinen varme, slik at produktet opprettholder en stabil temperatur der doseringen er flytende og problemfri. •Linjen overstiger ikke 5 meter i lengde og kan betjenes av én person ved starten av båndet. •Et dobbelt transportbåndsystem flytter brettene med det ferdige produktet til starten av linjen. FORDELER •Høy grad av automatisering på et begrenset område, 5 meter. •Betjent av én operatør. •Enhetlighet i produktet.
DOSERINGSMASKIN FOR RISGRØT OG KREM - Doseringsmaskin tilpasset for å lage krem og risgrøt.

DOSERINGSMASKIN FOR RISGRØT OG KREM - Doseringsmaskin tilpasset for å lage krem og risgrøt.

{"PRODUCT TO BE DOSED":"PRODUKT SOM SKAL DOSERES\n-Ris med varm melk ved 70-80 ºC (væske med faste stoffer).\nChips ved 70-80 ºC.\n- Ingen av de to produktene kan dryppe etter dosering for å unngå å skitne til kanten av beholderen.\n-M former med forskjellige diametre plassert på et brett.\n\nMACHINE CHARACTERISTICS\n-Doseringsmaskin med transportbånd for brett med 4 utganger.\n- Mulighet for å kansellere hver av utgangene etter behov.\n- Mulighet for å endre avstanden mellom sentrene for å tilpasse til formen.\n- Dyse med antidroppsystem.\n- Operatøren plasserer brettet med former i begynnelsen av transportbåndet og henter det fullt i enden.\n-Raskere og mer jevn produksjon.\n-Enkel produktbytte.\n-Fjernbar hode for komplett rengjøring og desinfisering.\n\nADVANTAGES\n-Forbedret dosering og produksjonsoptimalisering.\n-Raskere og mer jevn produkt.\n-Enkel produktbytte.\n-Forbedret ergonomi for operatøren."}
DONUT FYLLMASKIN - for å dosere donutdeig i silikonformer

DONUT FYLLMASKIN - for å dosere donutdeig i silikonformer

MASKINENS EGENSKAPER -Egenskapen til produktet, en doughnut med hull i midten, krever en fordelt dosering i formen. Hver dyse har en dusjformet adapter, slik at dosen fordeles i formen. -Doseringsdysene er tilpasset formens dimensjoner. -Seks doughnuts doseres i hver brett. -Smooth transportbånd der silikonbrettene plasseres manuelt. Guider plasserer brettene i riktig posisjon. -Båndet må holdes rent under produksjonen, så en skraper er inkludert på slutten av båndet for å rense eventuelt gjenværende deig. FORDELER -Hastighet og økning i produksjon, opptil seks ganger mer. -Enhetlighet i dosering. -Fjernbar hode for fullstendig rengjøring og desinfisering. Vi unngår også flekker på brettene og deres påfølgende rengjøring. -Operatøren plasserer brettene i begynnelsen av transportbåndet og samler dem fulle på slutten.